Vores bedste våben mod tørt hår – tænkt forfra og redefineret!

Vores bedste våben mod tørt hår – tænkt forfra og redefineret!

Vi elsker når noget kommer tilbage med stil. Det fik os til at tænke på hvorfor produkterne i det hele taget udgik i første omgang. Og nu hvor de er forbedret hele vejen igennem, holder vi bare endnu mere af dem! Vi taler om vores nye og forbedrede ultra fugtighedsbevarende Shampoo for Dry Hair with Evening Primrose og Conditioner for Dry Hair with Lavender & Avocado. Begge proppet med økologiske, naturlige og nærende ingredienser. Netop lanceret og klar til at byde på et forfriskende boost til dit hår.

Idéen med vores Shampoo for Dry Hair with Evening Primrose: Gennemgribende pleje helt fra rod til spids, med fugt og lindring til hovedbunden ved hjælp af avocado- og jojobafrøolie. To naturlige overfladeaktive stoffer, der giver et rigt, blidt skum og en vask der giver et boost til glansen, som herefter føles let og sundt. Prikken over i’et? En lækker og frisk citrusduft, der giver dig en god start på dagen.

Efter en god shampoo kommer naturligvis en god conditioner. Conditioner for Dry Hair with Lavender & Avocado. Vi garanterer at selv det tørreste hår får nyt liv og masser af fugt, uden at blive tynget ned. Ydermere har vi tilføjet beroligende lavendelolie og volumengivende risprotein for at hjælpe hvert strå med at binde fugt.

Ny. Grundigt forbedret. Tilegnet dig! Denne duo holder håret fugtet og sundt hele vejen igennem sommerens krævende måneder – og iøvrigt på alle øvrige årstider også!