Tillykke med fødselsdagen til os!

Tillykke med fødselsdagen til os!

2019 markerer 25-årsdagen for starten på John Masters Organics. Og selvom økologi og ren skønhed har været en voksende trend de sidste par år, så var ideen om en ren økologisk, naturbaseret skønhedslinje radikal og nyskabende for 25 år siden.

I 1994 var John Masters bare en hårstylist med en god idé. Han havde en passion for holistisk levende og naturlige, økologiske ingredienser, hvilket var svært foreneligt med hans arbejde i de kemisk fyldte frisørsaloner i New York. Usunde produkter og aerosoler brænder luften med formaldehyd, ammoniak, parfume, parabener og andre hårde kemikalier, når kunderne får deres hårfarver, permanenter, extensions osv., men med idéen om at revolutionere skønhedsverdenen besluttede John at trække sig væk fra salonen og begyndte at modtage kunder i sin lille lejlighed på Manhattan. Ikke længe efter åbnede han verdens første “Clean Air Salon”, John Masters Organic Salon i New York.

Mens hans revolutionerende salon siden har lukket dørene igen, fortsætter John sin mission med at sprede non-toxic skønhed gennem John Masters Organics, så både fagfolk og privatbrugere kan nyde sikre, effektive, naturlige og økologiske skønhedsprodukter.