Fokus på vores nye Citrus & Neroli formel

Fokus på vores nye Citrus & Neroli formel

Vi har lige gjort et i forvejen fortrinligt produkt endnu bedre. Vi introducerer en ny og forbedret Conditioner for Normal Hair with Citrus & Neroli, en forfriskende måde at bringe hår og hovedbund i balance.

Let og brusende økologisk grapefrugtolie er kendt for nænsomt at eksfoliere og opfriske hovedbunden, mens der tilføjes strålende glans og vitalitet til kedelige hårstrå. Med sin høje dosis antioxidanter hjælper grapefrugtolien med at holde håret stærkt, ved at beskytte mod skader fra frie radikaler.

Neroliolie, der stammer fra blomster på det bitre appelsintræ, opretholder en høj grad af glans i håret ved at glatte, reparere og modvirke spaltede spidser. Den beroligende, afslappende duft giver dig en spa-lignende oplevelse hver gang du anvender produktet.

Sammen med alle hovedingredienserne har vi brugt kokosolie og hvedeaminosyrer for at give langtidsvirkende fugt fra rod til spids. Med deres evne til at binde fire gange sin vægt i fugt, forbedrer hvedeaminaminerne drastisk hårets glans og fylde.

Efter hver anvendelse vil håret føles næret, silkeagtigt og håndterbart uden at blive tynget ned. Du vil elske resultatet, uanset om håret er lufttørret og naturligt eller føntørret og stylet.