Summer Styling Series: Stram hestehale

Summer Styling Series: Stram hestehale

Forbered dit hår på noget helt fantastisk. Inspireret af afslappede sommerdage og sjove sommernætter. Vi præsenterer hermed en videoserie med fokus på tre lette frisurer, der passer til alle typer af arrangementer i din kalender. Less is more, især om sommeren, og disse fortryllende looks anvender blot ét enkelt stylingprodukt, der hver især tæmmer lokkerne uden at tynge håret ned.

Tag bare den stramme hestehale, som vi betragter som hårets lille sorte kjole, der kan bæres ved enhver lejlighed. Et rent, klassisk look. En slags kameleon, der kan passe til en frokost på en café og senere til en gallamiddag eller på den røde løber. Hvis du opholder dig i fugtigt vejr, kan du med fordel anvende vores Sculpting Clay, indeholdende tre naturlige lerarter, bivoks og essentielle olier, der nænsomt men bestemt holder flyvske lokker på plads, uden at håret bliver stift eller fedtet. Med den halvmatte finish vil det altid se friskt og lidt tilfældigt ud. Naturligt, men alligevel præcist. Og fik vi nævnt, at det tager under 5 minutter at få på plads? Gennem livet tæller hvert øjeblik og vi lover, at tid brugt med vores stylingprodukter, er tid der bruges effektivt.

Se den korte video nedenfor for at lære hvordan. Gør derefter looket til dit eget: lav en moderne midterskilning, en sofistikeret sideskilning eller brug et hårbånd for at pifte frisuren op. God fornøjelse!