Summer Styling Series: Half-Up Topknot

Summer Styling Series: Half-Up Topknot

Så er vi gået i sommer-mode. Uanset om sommeren bruges på picnics, strandture eller roadtrips, så bruger vi tid med vennerne på alle de gode ting i livet. Og et strålende look ved hjælp af vores Summer Styling Series bringer os sikkert gennem det hele! Vores yndlingslook i år er en halv knold – den nye stil med en afslappet bohemian vibe, der bliver lagt mærke til uanset hvilken lejlighed du dukker op til. Cocktails? Festival? Det er svært at sætte ord på hvorfor den virker, men det gør den altså bare, og vi elsker dens endeløse alsidighed.

Ligesom den stramme hestehale viser denne video dig hvordan du nemt skaber en halv, høj knold med kun et enkelt produkt. I dette tilfælde er det vores Hair Paste. Eller som vi ofte kalder den, vores all-in-one mega multitasker. Med økologisk honning og bivoks giver den kant og en blød mat finish. Kom en smule på fingerspidserne, og tilføj mere om nødvendigt, indtil dit hår er helt rigtigt. Vi kan godt lide det fint og defineret, men for en glattere, mere poleret version kan du også bruge vores ​​Sculpting Clay.

 

Se videoen, og lær hvordan du hurtigt kan mestre det på under 5 minutter. Og hvis du ikke har set vores første video om den stramme hestehale, bør du også gøre det. Det er en klassisk frisure, som du vil blive rigtig glad for.