Spring Break Survival Kit

Spring Break Survival Kit

Så er det endelig forår og solen er begyndt at dukke op bag de grå og tunge skyer. De tykke lag af vintertøj bliver lagt væk til fordel for t-shirts, shorts og sandaler. Og uanset om du skal til weekend festival, på road-trip med familien eller om du skal flyve til fjerntliggende rejsemål, får du mest muligt ud af dine forårspauser ved at tage disse fem væsentlige ting med dig:

Rose & Aloe Hydrating Toning Mist

Genopfrisker straks ansigtet – med eller uden makeup efter ophold i solen. Et beroligende pift af rose og afkølende aloe.

Moroccan Clay Purifying Mask

Vågn op udhvilet, mærk duften af kaffe og giv huden noget lækkert med vores afbalancerende lermaske, der holder porerne klare og absorberer overskydende olie. Fremstillet med balsam copaiba og aloe vera. Bekæmper akne bakterier, samtidig med at huden føles beroliget og lækkert blød.

Sea Mist Spray with Sea Salt & Lavender

Få trendy strandlokker ved hjælp af dette verdenshav-i-en-flaske. Havsalt giver håret en særlig tekstur, mens lavendel giver en beroligende duft og holder stråene fugtede.

Lip Calm

Solskin, dans og cocktails er ofte vigtige elementer i en rigtig forårspause, men alt dette kan desværre også føre til dehydrerede og tynde læber. Vores Lip Calm findes i en række forskellige  smagsvarianter og sikrer fugt og fylde.

Rose Foaming Face Wash

Når dagen går på hæld er det tid til at slappe af og fjerne spor af sminke, solcreme, snavs, olie og forurenende stoffer ved hjælp af vores Rose Foaming Face Wash, der effektivt renser porerne, mens den hud der har været eksponeret for solens hårde stråler nænsomt holdes blød og næret.