Hemmeligheden bag vores økologiske rosenvand

Hemmeligheden bag vores økologiske rosenvand

Når det kommer til skønhed, er det det indre der tæller – og i en tube med 148 ml balsamerende Hair Mask with Rose & Apricot har vi indsamlet kraften og magien fra 8.700 økologiske rosenblade.

For at skabe det koncentrerede rosenvand, der anvendes i vores fan-favorit anvender vi udelukkende de fineste rosenkronblade naturen har at tilbyde: dem fra Rose Valley i Bulgarien. Dalen er godt og vel 11 kilometer bred og mere end 96 kilometer lang og herfra stammer næsten halvdelen af klodens rosenolie. – ca. 1,8 tons.

Fra midten af ​​maj til begyndelsen af ​​juni, efter den mest intense nedbørssæson, begynder de lyserøde roser at blomstre og frigøre deres delikate, søde duft. Dalen har et specielt klima og en særlig jord, der giver olien sin eftertragtede aroma, lange virketid og styrke. Karakteristika der er efterspurgt af de mest berømte parfumerier og skønhedsproducenter verden over. Høsten begynder så tidligt som klokken 4 om morgenen og fortsætter til klokken 10, idet rosenblade plukket senere på dagen har op til 50% mindre rosenolie koncentration. Selv de kurve hvormed man bærer de sarte, rosa kronblade er specielle: piletræerne er specielt udvalgt, da de ikke opsuger kronbladets dug, men holder hvert blad friskt og smidigt.

Den præcision, tradition og omhyggelige pleje, der lægges i dyrkning og høst af de bulgarske roser, er det der gør vores eksklusive Hair Mask with Rose & Apricot til en ganske særlig lækkerbisken til tørt hår. For hos John Masters Organics ved vi, at det er det indre der tæller!