Grøn te og morgenfrue: Plejende urter til sundt hår

Grøn te og morgenfrue: Plejende urter til sundt hår

De fleste er godt klar over, at det er vigtigt for vores sundhed at fylde maven med de rette næringsrige fødevarer, men det er knapt så mange der tænker over, at det er mindst lige så vigtigt at være opmærksom på hvad vi kommer kroppen. Derfor udvikler vi hos John Masters Organics målrettet produkter med naturligt nærende ingredienser, der holder vores hud, hår og kroppe i form og i stand til at yde sit bedste.

To helt centrale urter til lækkert og sundt hår er grøn te og morgenfrue, som begge indgår i vores helt nye Green Tea & Calendula Leave-In Conditioning Mist. Denne lette og effektive spray-mist optimerer øjeblikkeligt hårets fugtbalance, gør det lettere at håndtere og tilfører glans til hvert enkelt strå, fra rod til spids.

Grøn te er en gammel urt og har været velkendt i århundreder for sine mange sundhedsfremmende egenskaber. Urtens høje indhold af antioxidanter bekæmper de negative virkninger af frie radikaler (forurening) og beroliger inflammation både indvendigt og udvendigt. Når det kommer til hår, kan frie radikaler medføre, at stråene falder sammen og bliver tørre og skøre, hvilket igen kan føre til hårtab med deraf følgende udtynding. De naturlige antioxidanter og beroligende egenskaber i vores økologiske grøn te ekstrakt kan hjælpe med til at forhindre skader fra frie radikaler, berolige en irriteret hovedbund og stimulere hårsækkene.

Morgenfrue, også kaldet calendula, er anerkendt for dens utrolige evner til at berolige, genoprette og beskytte irriteret, betændt hud. Økologisk morgenfrueekstrakt, der anvendes i vores hår-mist, fremmer en skæl- og kløefri hovedbund, samtidig med at den skærmer hår og hovedbund ved at lægge en beskyttende barriere der forhindrer fugttab i løbet af dagen.

Uanset om din hårstil er strittet, uglet, krøllet eller midt imellem, er vores vitaminrige Green Tea & Calendula Leave-In Conditioning Mist en nødvendighed for at holde lokkerne stærke, sunde og strålende hele dagen – hver dag!