Forberedelser til et fantastisk sommerhår

Forberedelser til et fantastisk sommerhår

Der sker noget hvert forår som gør, at vi bare får tingene gjort lettere! Fra store projekter som at få gjort forårsrent og organiseret i hjemmet, til plantning af potteplanter på terrassen og alle de øvrige forårssysler. Projekterne varierer i omfang og størrelse. Overvej at tilføje dette til din to-do liste: Genopbygning og energiboost til håret. Sæsonens milde vejr er den perfekte tid for en kur ovenpå vinterens stressende virkning på lokkerne. Forbered dem på en sommer med sjov og solskin. Det er lettere og hurtigere end du måske tror. Læs videre her…

Start derhjemme

Kulde, føntørrer og fladjern ødelægger hårets evne til at holde på fugt og næringsstoffer. Det bliver kedeligt og skørt. Får tendens til at knække og spalte. For at bringe stråene tilbage i fuldt flor, kan du med fordel anvende en kombination af nærende shampoo og conditioner, der giver intens pleje. Vi elsker John Masters Organics Honey & Hibiscus Hair Reconstructing Shampoo og Hair Reconstructor. Begge er fyldt med superfugtere som honning, hibiscus og planteolier, der gør håret mere blødt, samtidig med at det giver glans og styrke. Efter at have skummet balsammen op skal du lade den virke i 2-4 minutter. Det er hurtigt. Det er kraftfuldt.

Gør stilen enkel

Tag en forårspause fra føntørring og fladjern. Det vil give ro og tid til genopbygning. Brug en blød børste eller kam når du reder håret helt igennem. Sæt det op og prøv at undgå for megen slitage. Når håret er tørt kan du evt. løsne det igen og lade det bølge frit. Andre muligheder? Spring en hårvask over og fjern overskydende talg og fedt i håret med en børste og evt. en tørshampoo. Det tilfører volumen og kant uden stressende og udtørrende varmebehandling.

Pleje på farten

Brug dybdevirkende conditioner til at fugte hårstrående helt ind til kernen. Sæt håret op i en knude til et ubesværet look, der plejer og heler samtidig med at det hele holdes på plads. Masken virker som et beskyttelsesmiddel, der hjælper med at holde håret fugtet og beskyttet mod UV-stråler. Bonus: Vores Honey & Hibiscus Hair Reconstructor indeholder bøge-ekstrakt til ekstra beskyttelse mod miljøskader.

Med disse hurtige og lette tips til forberedelse og beskyttelse af håret er du nu klar til at gå sommeren i møde, med alt hvad det indebærer for håret.