Fokus på ingredienser: Neroli

Fokus på ingredienser: Neroli

Nu om dage synes der hele tiden at dukke nye vidunderingredienser op, som det bliver in at fokusere på, og som alle lover fantastiske resultater indenfor hver deres niche: kokosolie, jojobaolie, hyaluronsyre, salicylsyre og en hel liste over superfoods, der gør vores hud, hår og negle smukkere. Hos John Masters Organics ved vi, at de sjældne og eksotiske planter, som vi bruger i vores produkter, ikke blot har iøjnefaldende navne eller har været med i det seneste mediestunt – vi udvælger vores ingredienser meget specifikt for deres unikke egenskaber.

Neroliblomsten er en ægte helte-ingrediens i vores fan-favorit Conditioner for Normal Hair med Citrus & Neroli. Men udover at bidrage med sin søde og citrusholdige duft, hvad vi få så ellers ud af at inkludere neroli i dette produkt?

Hvad er neroliblomster?

Neroliblomsterolie er destilleret fra de fine, hvide blomster på det bitre appelsintræ, som vokser naturligt i det østlige Afrika og i det tropiske Asien. Dens søde citrusnote gør den ekstremt populær i parfume og essentielle olier.

Fordele ved neroli blomsterolie:

Styrker huden

Neroli olie øger hudens optag af anti-aging vitaminet C-vitamin. C-vitamin bekæmper rynker, fine linjer og dæmper synligheden af mørke pletter. Neroliblomstens naturlige antiseptiske egenskaber kan også være gavnlige for akne-plaget hud.

Beroliger hovedbunden

På grund af de naturligt beroligende og rensende egenskaber kan neroliolie lindre hovedbunden og modvirke skel og kløe forårsaget af tørhed.

Genopretter oliebalancen

En hovedbund der over- eller underproducerer naturlige olier vil have god gavn af neroliens naturlige afbalancering og lette balsameffekt.

Naturligt forførende duft

Ligesom et stort glas appelsinjuice kan de forfriskende citrusnoter i neroli øjeblikkeligt virke positivt på sindet og få dig til at møde dagen med en positiv start. Kan endda have en effekt på en mild stresshovedpine.