Fokus på ingredienser: Granatæble

Fokus på ingredienser: Granatæble

Oprindeligt voksede det i området fra Iran til Himalaya, indtil man begyndte at dyrke det i det meste af middelhavsområdet. Den pæne, runde frugt som vi kender som granatæblet, er noget af en potent kraftmotor, og kan medvirke til at opretholde en ungdommelig, sund og strålende hud. Mens de saftige, søde og rubinlignende frø inde i det tykke, beskyttende ydre lag udgør en velsmagende og sund snack, så rummer de også en nyttig samling af anti-aging ingredienser, når de anvendes på huden.

Granatæblefrøets høje indhold af C-vitamin anvendes målrettet mod døde hudceller og får huden til at fremstå med en naturlig glød. C-vitamin er også kendt for dets evne til gradvist at lysne huden og modvirke pigmentforandringer som følge af UV-stråling fra solen. Giver en mere jævn og ensartet hudfarve.

Granatæbler indeholder tillige en koncentreret dosis antioxidanter som proanthocyanidiner og flavonoider og olien fra frugten udskyder synlige alderstegn, såsom fine linjer, rynker og mørke pletter. Antioxidanter arbejder ved at neutralisere de skadelige virkninger af frie radikaler, forurenende stoffer og miljøbelastninger. De potente antioxidanter hjælper også med at bekæmpe akne og ved at berolige irritation og rødmen.

Vi designede vores USDA-certificerede økologiske Pomegranate Nourish Facial Oil med granatæble til at være stærkt fugtgivende og til at booste hudens forsvar mod miljømæssige stressfaktorer. En udsøgt blanding af granatæble, kæmpenatlys olie, solsikkeolie og olivenolie fugter huden i dybden og tilfører essentielle fedtsyrer, vitaminer og næringsstoffer. Selv den allermest medtagne og tørre hud vil se yngre og friskere ud.