En sand helt, når det gælder fint hår

En sand helt, når det gælder fint hår

Mange af os, der er født med naturligt fint hår, kæmper for at finde balance mellem livløse rødder og tørre, spaltede spidser. Fugtgivende shampoo og balsam kan ofte virke overvældende for hovedbunden og tynge håret ned, mens volumenforstærkende produkter kan udtørre længderne. Når fint hår er vokset langt, kan det skabe knuder og blive mat. Det er ofte smertefuldt at børste ud og man kan let forårsage skadelige brud, hvilket efterlader håret endnu mere fint og tyndt. Og omvendt, når fint hår er kort, ligger det ofte fladt ned, uden meget liv.

Det er grunden til, at vi har relanceret vores redningsplanke: Shampoo for Fine Hair with Rosemary & Peppermint. Denne lette formel blev specifikt designet til at give slapt hår et løft ved rødderne uden at fjerne væsentlig fugt gennem længderne. Økologisk rosmarinolie stimulerer hovedbunden og optimerer betingelserne for sund hårvækst, hvilket giver krop og volumen. Økologisk pebermynteolie fjerner ophobninger af restprodukter i hovedbunden samtidig med, at den giver en kølende, let prikkende fornemmelse, for at stimulere cirkulationen helt ned til hårsækkene. Ekstrakt fra hvid te, der er rig på antioxidanter, efterlader håret skinnende og øger forsvaret mod skadelig forurening og frie radikaler. Og endelig styrker hydrolyseret risprotein stråene og holder dem stærke og mindre tilbøjelige til brud.

Efter kun én vask med vores nye rosmarinshampoo efterlades håret med en fornemmelse af at det er sundt, skinnende og vægtløst. Slap bare af, og glem alt om kedeligt, fladt hår, fedtede rødder og skrøbelige spidser. I stedet kan du fokusere på din naturlige skønhed overfor resten af verden!