Alt det grønne du ikke vidste du havde brug for

Alt det grønne du ikke vidste du havde brug for

Naturen er vores største ressource når det gælder ren, autentisk skønhed. Det er vores museum. Vores guide. Dens rå, økologiske ingredienser nærer vores kroppe og giver brændstof til vores produkter. Til ære for Moder Natur og al den inspiration hun giver, præsenterer vi her nogle af vores produkters mest potente planteingredienser. De giver hud og hår en daglig dosis af de gode ting. Ingen smoothie eller juice er nødvendig her for at få dig i balance fra top til tå.

Spirulina

Disse blågrønne alger, der findes i vores Firming Eye Gel, er rige på essentielle fedtsyrer, der nærer huden. De mineralrige næringsstoffer hjælper også med at fugte og dulme inflammation, hvilket igen giver et kraftigt anti-aging boost. Med jern, calcium, magnesium og forskellige vitaminer anses spirulina også for at været et komplet protein. Få alle de aminosyrer, som din krop ikke kan producere alene, ved at tilføje nogle til dit næste måltid.

Padderok

Lige så længe som medicinvidenskaben har eksisteret, har denne plante været en grundpille indenfor naturlægemidler. Årsag? Silica. Det hjælper med at styrke knogler, negle og hår. Hvis håret er spaltet og ustyrligt tilfører det også glans, en forbedret tekstur og ikke mindst bedre vækst, takket være dets selenindhold. Prøv vores Hairmask for Normal Hair with Rose & Apricot, for at mærke fordelene.

Avocado

Vi elsker denne frugt skåret, hakket eller most på stort set alt … også i vores hår. I vores Conditioner for Dry Hair with Lavender & Avocado Intensive er de naturlige, genopbyggende olier geniale når de tilfører fugt og genopliver beskadigede strå. Men lad os ikke glemme avocadoens andre lækre egenskaber: Det høje indhold af fedtstoffer der ikke er skadelige for hjertet og selvfølgelig indeholdet af over 20 vitaminer og mineraler – herunder mere kalium end en banan.

Tang

Tangs slimede udseende gemmer på en overraskende mængde goder! Dets fugtgivende, anti-aging og anti-inflammatoriske egenskaber efterlader huden strålende og frisk. Derudover hjælper dets antibakterielle egenskaber, eksempelvis i vores Bearberry Skin Balancing & Toning Mist, med at bekæmpe akne. Når du bruger tang i kosten er det også en fantastisk kilde til calcium. Der er syv gange mere calcium i tang end i mælk!

Mynte

Den mildere og mere nænsomme søster til pebermynte. Indeholder den samme hovedbundsstimulerende, anti-svampe ingrediens menthol, der øger blod og ilt cirkulationen til hårsækkene. Giver sund hovedbund og stærkere hår. Find det i vores Spearmint & Meadowsweet Scalp Stimulating Shampoo. Tilføj eventuelt friske mynte blade til din te for at lette fordøjelsen.

Næste gang du har brug for grønt, så tag fra naturens hylder af disse herligheder. De dufter endda alle fantastisk!